середу, 18 листопада 2015 р.

Ветеринарна клініка «Улюбленець» приймає участь у конкурсі «Народний бренд 2015» (Вінниця)

Ветеринарна клініка «Улюбленець» приймає участь у конкурсі «Народний бренд 2015» (Вінниця)

Ветеринарна клініка «Улюбленець» вирішила взяти участь у незалежному читацькому голосуванні «Народний бренд 2015 (Вінниця)». 

Акція «Народний бренд» у Вінниці проводиться з 2002 року. Це голосування заслужило репутацію найбільш демократичного конкурсу в нашому місті. Практично всі популярні торгові марки, підприємства, клініки, магазини та інші заклади Вінниці беруть участь у конкурсі, щоб здобути перемогу в одній з 45 номінацій. 

Сам термін «бренд» з'явився вже досить давно, його важливість з кожним роком продовжує зростати, так само як і брендова складова капіталізації різних компаній. Перемога в такому конкурсі, як «Народний бренд» показує, що люди вірять певної торговельної марки, задоволені послугами певних установ. 

Отримати звання «Народний бренд 2015» — це велика честь для ветеринарної клініки «Улюбленець», адже вона вперше бере участь у цьому конкурсі, керівництво сподівається, що за 1,5 роки своєї роботи ветклініка змогла допомогти, а то й врятувати життя безлічі тварин, надаючи ветеринарні послуги у Вінниці та Вінницькій області. 

Лікарі ветклініки «Улюбленець» постійно вдосконалюють свої навички, використовуючи все більш нові технології та сучасні методики лікування домашніх тварин. А визнання вінничан – це найважливіше для будь-якої компанії, і це найдорожча нагорода. Ветеринарна клініка "Улюбленець" у Вінниці. С

Сьогодні ветеринарна клініка «Улюбленець» — це саме те місце, де ваші вихованці зможуть отримати професійну допомогу дійсно кваліфікованих ветлікарів, починаючи з простою консультації і закінчуючи складними хірургічними операціями. Клініка розташовується за адресою р. Вінниця, вул. Папаніна, 3\1 (навпроти центрального входу в оптовий ринок), куди зручно добиратися і на машині, і громадським транспортом. 

Лікарі клініки завжди раді підтримати господарів у всіх аспектах турботи і догляду за домашніми тваринами. На базі ветеринарної клініки «Улюбленець» працює ветаптека, тут також можна придбати корми для тварин, вакцини і багато іншого. Крім того, за попереднім дзвінком ветеринарного лікаря можна викликати додому. І сьогодні у Вінниці саме у ветклініці «Улюбленець» найнижчі ціни на ветеринарні послуги, що постійно діють акції та знижки. Фахівці лікарні завжди уважно відносяться до кожного свого пацієнта, надаючи повний спектр ветеринарних послуг. 

У ветеринарній клініці «Улюбленець» можна пройти УЗД, вакцинацію, зробити чистку зубів вихованцеві за допомогою ультразвукового скалера, отримати професійну консультацію по годівлі або догляду за твариною. Народний бренд ВинницаСегодня кожен вінничанин має можливість проголосувати за кращу ветеринарну клініку в місті, а також за багато інші компанії, які на його думку гідні звання «Народний бренд 2015». 

Ветеринарна клініка «Улюбленець» приймає участь у конкурсі «Народний бренд 2015» (Вінниця)
Інтернет-голосування триватиме до кінця листопада, тому якщо ви ще не встигли віддати свій голос, для цього у вас залишилося 2 тижні. Ваша думка допоможе зробити справедливий вибір, визначивши кращих у кожній з номінацій. Голосування проводиться на офіційному сайті brand.20.ua. Кожен учасник голосування має можливість виграти планшет. 

Ветеринарна клініка «Улюбленець» чекає ваших голосів (проголосувати можна тут), і нехай переможе найдостойніший!

Немає коментарів:

Дописати коментар