неділю, 13 грудня 2015 р.

Ветеринарна клініка «Улюбленець» визнана кращою на думку вінничан

Ветеринарна клініка "Улюбленець" визнана народним брендом 2015

Ветеринарна клініка «Улюбленець» брала участь у незалежному інтернет-голосуванні «Народний бренд 2015», набравши найбільшу кількість голосів серед усіх ветклінік міста Вінниця. 

Подібний захід проводиться вже 14 років поспіль. Кожен вінничанин має можливість висловити свою думку про всіх виробниках товарів і послуг, підприємствах та інших установах регіону. 2015 року участь у конкурсі «Народний бренд» приймав велику кількість учасників, але як ніколи раніше вінничани активно віддавали свої голоси за гідних на їхню думку конкурсантів. Проголосувало понад 10 тисяч людини, визначивши переможців року в різних номінаціях. Переможці отримали дипломи «Народний бренд», а також статуетки «Ніка».

Ветеринарна клініка "Улюбленець" визнана народним брендом 2015

Ветеринарна клініка «Улюбленець» здобула друге місце у номінації «Все для тварин» та 1 місце серед всіх ветеринарних клінік Вінниці, набравши 577 голосів. Це свідчить, що на сьогоднішній день послугами клініки користуються багато вінничани, і якість обслуговування їх цілком задовольняє. Лікарі ветеринарної клініки «Улюбленець» завжди намагаються приділити увагу кожному своєму пацієнту, надаючи своєчасну і висококваліфіковану допомогу домашнім тваринам. Клініка оснащена новітнім обладнанням для проведення лікування і діагностики захворювань домашніх улюбленців. Фахівці ветклініки «Улюбленець» постійно вдосконалюють свої професійні навички, вводять нові сучасні методики в області терапії і хірургії, відвідують наукові конференції і симпозіуми, конгреси та семінари для вдосконалення та теоретичної бази. На базі клініки так само працює ветеринарна аптека, надаючи широкий асортимент різних товарів для тварин, профілактичних та лікарських засобів.

Ветеринарна клініка Диплом "Народній Бренд 2015 Вінниця"

Церемонія нагородження переможців «Народного бренду 2015» відбулася 3 грудня в ресторані «Бурлеск» (Вінниця, Поділля). Гостями заходу стали понад 300 директорів і власників провідних установ і підприємств міста. На церемонію також був запрошений академічний камерний оркестр «Арката», під музику якого проходило нагородження переможців. Також на заході виступили відома співачка Оксана Славна з квартетом «Експромт», і Еліна Мбані, учасниця телепроекту «Голос країни», які відкрили офіційну частину церемонії нагородження.

Ведучим цього урочистого вечора став Олександр Теренчук, а гендиректор Медіа Корпорації Ріа Олег Горобець почав церемонію. Не були обділені увагою та партнери свята — ТМ «Зодчий», чай «Грінфілд», ТМ «Котнар», ТМ «Аверсу», компанія «Винец», «Бліц-таксі» та інші.

Кращі представники бізнесу згідно з результатами голосування отримали в подарунок 46 статуеток крилатої богині «Ніки» і 135 дипломів «Народний бренд» за 1, 2 і 3 місця. Після нагородження методом випадкового вибору було визначено три номери мобільних телефонів – їх власники стали щасливими власниками планшетів.

Після закінчення офіційної частини заходу всі гості насолоджувалися приємною музикою, пригощалися смачними закусками від ресторану і танцювали.

Керівництво ветеринарної клініки «Улюбленець» ще раз дякує всім за підтримку і віддані в нашу користь голоси, адже ми стараємося для вас і хочемо бути краще саме для того, щоб ваші улюбленці завжди були здорові! Від душі вітаємо всіх переможців «Народного бренду 2015 Вінниці» та в інших номінаціях, а також колег, які брали участь у конкурсі! Успіхів вам і перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар